Uma das coisas que mais me chateia quando estou sem tempo para cozinhar, é cortar legumes. Desde a faca afiada ao tempo que demoro a cortá-los bem fininhos para cozinharem rápido é toda uma panóplia de pretextos para não os cozinhar e comê-los crus de preferência sob a forma de sumo!
Esta receita vai de encontro a esta minha falta de tempo para me dedicar a 100% à cozinha, e no lugar de os cortar fininhos ralei-os! Simples!
One of the things that annoys me the most when I don't have time to cook it's to cut vegetables. The knife has to be super sharp to create thin slices to cook quickly, so most of the time I just don't cook them and eat them raw on a juice!
This recipe goes right to that lack of time to dedicate myself 100% to cooking, and instead of slicing the vegetables I sheredded them! Simple!
Ingredientes
* 2 courgetes
* 3 cenouras
* 2 dentes de alho
* sal grosso qb
* pimenta preta qb
* azeite qb
* Queijo Suíço aos pedaços
Ralar a courgete e a cenoura. Deitar uma colher de sopa de azeite numa frigideira e de seguida colocar os dentes de alho cortados ou esmagados a alourar. Adicionar os legumes ralados e envolvê-los com o azeite e o alho (5/6min).Temperar com sal grosso e pimenta preta.
Servir com lascas de queijo à escolha, pode parmesão ou queijo da ilha (eu usei um queijo que trouxe da Suíça) desde que seja um queijo forte para dar sabor!
Ingredients
* 2 zucchinis
* 3 carrots
* 2 garlic cloves
* sea salt
* fresh grounded black pepper
* olive oil
* Swiss Cheese (or another strong flavoured cheese)
Shred the zucchini and the carrots. Add a tbale spoon of olive oil into a pan and then add the smached garlic and cook till it gets gold. Add the shredded vegetables and mix with the garlic and olive oil (5/6min). Add the salt and pepper as much as you wish.
Serve with your favourite shredded cheese, (I used one that I brought from Switzerland) it can be parmesan or another cheese as long as it's a strong one to add flavour!
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